Brødrene Aursnes As
MenyLukk
Hus Hytte & GarasjeRehabilitering & TilbyggProsjekt Salg & UtleigeKontakt oss

Nyheter

Stem på "morgendagens boligbyggere"

Publisert: 08/02/17 Oppdatert: 21/02/17

Gi noen din stemme!

Vi har i løpet av den siste tiden sett at folk kan ha vært litt vel kreative ved stemmegivingen. Dette er dessverre vanskelig å kontrollere for både arrangør og deltakende lag/organisasjon, og de som har gjort dette har nok gjort det i beste mening for laget/organisasjonen. Vi valgte en åpen løsning slik at flere kunne stemme fra samme bedrift, skole osv. som har samme IP adresse.

Meningen med denne konkurransen var ikke å lage intern splid blant lag og organisasjoner, men å gi alle lik mulighet til å mobilisere folk for å kunne vinne premien. Da det nå sås tvil rundt om en eventuell vinner jukser seg til seier eller om man vinner på hederlig vis ser vi ikke annen utvei enn å nulle ut alle stemmene frem til i dag og starte på nytt.

Vi har nå gått gjennom systemet og satt på låsing av IP adresser. Dette gjør at hver enkelt lokasjon/ IP adresse kan stemme hver 12. time. Husk at om man skrur av Wifi på telefon/nettbrett kan disse også gi en stemme hver, hver 12. time. Vi kommer også nå (som vi har gjort tidligere) til å følge med stemmegivingen og fjerner uregelmessigheter i stemmene.

Vi beklager at det denne gangen ble slik og håper dere har forståelse for det vi nå gjør. Håper at dere fortsatt kan mobilisere medlemmer, støttespillere, familie og venner til å stemme dere frem.
 

Vi gleder oss i hvert fall stort til å kunne dele ut premien til vinneren og med det kunne bidra til noe positivt i bygda. Del gjerne denne teksten ut på facebooksiden til ditt lag eller organisasjon eller formidle det ut blant medlemmene deres på andre måter.

Vi kårer en vinner 1. mars 2017. Lykke til!

Trykk på sirkelen ved den du ønsker å stemme på. Gå nederst på siden og trykk på knappen "vote" (stem).

Stem gjerne flere ganger!!! (1 gang pr. 12. time) Engasjer også andre til å stemme på den du mener skal vinne! Vi oppfordrer alle til å gjennomføre stemmingen på ærlig og redelig vis :-)

Du kan stemme frem til 1.mars 2017 - stem i vei!

 

 • GTA V
 • GTA V
 • Byggeoppdrag til nå:

  137

 • GTA V
 • GTA V
 • GTA V
 • GTA V
 • GTA V
 •