Brødrene Aursnes As
MenyLukk
Hus Hytte & GarasjeRehabilitering & TilbyggProsjekt Salg & UtleigeKontakt oss

 

Brødrene Aursnes AS er forhandler av Systemhus, som er bygd opp av erfarne og seriøse byggmestere
fra hele landet.


«Vi bygger fremtiden»

er Brødrene Aursnes og Systemhus sitt slagord, noe vi føler sier mye om våre verdier. Nyskapning, inneklima og langsiktighet er fremtiden i vår bransje. Opplev i dag hvordan du vil leve i morgen.

Kvalitet og erfaring til å stole på
Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse byggmestere fra hele landet. Systemhus har et helt unikt byggekonsept som er gjennomprøvd og sikrer kvalitet og effektivitet i prosessene. Noe som gjør

veien fra kontrakt til overlevering av ny bolig trygg og god.

Trygghet
Det inngås trygge avtaler som sikrer leveranse av rett produkt til rett tid, og ikke minst innenfor avtalt budsjett. Systemhus har i mange år vært en av de ledende boligbyggerne i Norge. Fornøyde kunder og tidsriktige kvalitetsboliger bidrar til at Systemhus fremdeles er helt der fremme. Når våre kunder er fornøyde, er vi fornøyde.

Gratis katalog

Bestill vår huskatalog og få inspirasjon til din nye bolig. Katalogen inneholder ekstra informasjon om alle husmodellene Systemhus tilbyr, samt viktig informasjon til husbyggeren.

Velg mellom å få katalogen tilsendt i posten eller å lese den online. Du kan selvsagt velge begge løsningene. Velg hvilken katalog du ønsker ved å gå inn på den aktuelle knappen og fyll inn din informasjon.

Snakk med oss om din hyttedrøm

Realiser hyttedrømmen gjennom Systemhus.Blant vårt hyttekonsept Fjord og Fjellhytter finner du en stil som passer deg, i en størrelse som passer din familie. Hvis du ikke finner hytten du ønsker, kan vi mer en gjerne hjelpe deg å få tegnet din egne unike hytte som er skreddersydd for deg og din families behov.

Vi tar kunden på alvor!

Systemhus er hele tiden i forkant med tilpasninger som gjør hverdagen bedre
for våre kunder.

Som eier av et Systemhus vil du til enhver tid føle at du blir tatt vare på. Vi hjelper deg i hele byggeprosessen; tomtetilpasning, energitiltak, tilpasninger av hus - dette er noe av det som skal gi deg en trygghetsfølelse, vi kaller det husbygging satt i System.

Energisparende boliger for miljø og inneklima

Symbol-energimerking A

Vi i Systemhus jobber hele tiden med å utvikle boliger som tar hensyn til miljø.

 

  • GTA V
  • GTA V
  • Byggeoppdrag til nå:

    141

  • GTA V
  • GTA V
  • GTA V
  •