Brødrene Aursnes As
MenyLukk
Hus Hytte & GarasjeRehabilitering & TilbyggProsjekt Salg & UtleigeKontakt oss

Prosjekter

Rådhusgata 7

img

Rådhusgata 7 - Moderne leiligheter i setrum - 6 solgt - kun 2 ledige!

Ferdigstillelse

2019

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Heis
  • Gjesteparkering
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Balkong/terrasse
  • Bredbåndstilknytning
  • Utsikt
  • Sentralt

Livet i sentrum

Moderne leiligheter til salgs i Stranda sentrum. Trenden på Stranda de siste årene har vært at mennesker ønsker seg enklere liv, å bo mer sentralt og ukomplisert kunne ta del i aktiviteter og arrangementer. Tanken på plenklipping, snømåking og vedlikehold av store hus blir ofte mindre og mindre lystbetont.

Beliggenhet

Sløgstad er det området i Stranda kommune som har mest tilflytting. Med økt folketall i sentrum øker det sosiale livet og skaper mer trivsel for alle som lever her. Med en fremtid som leilighetseier i sentrum kan du være nær fasiliteter som legekontor, butikker, favorittrestauranten, kirken, kulturhuset, kaffe m.m. Kanskje kan du oftere la bilen stå parkert og dermed spare litt på små kjøring.

Standard

Høy standard for leilighetene. På gulv legges 1-stavs parkett SAGA Exclusive Pearl Oak (hvitlasert eikeparkett). Vegger i gips eller betong som er sparklet, strimlet, belagt med glassfiberduk og malt i farge varm hvit, listefri utførelse mot vinduer og himling. Himling er sparklet og malte gipsplater.
Kjøkkenleveransen er fra HTH. Kjøkken og hvitevarer kan velges fra HTH sin kolleksjon for tilsammen en butikkpris på kr 100.000,- pr leilighet inkludert mva og montering. Baderomsinnredning er fra Bademiljø Line 120 servantskap med fronter i hvit matt melanmin og hvitt skrog. Demping i skuffer og heldekkende servant. Inkludert speil og LED-belysning. Hvite kermaiske fliser 30x60. Gulv grå fliser 32,5x32,5 med 5x5 i dusjnisje.

Byggemåte

Byggets fasade er utformet i et moderne tidløst uttrykk som passer inn til eksisterende bygninger. Vedlikeholdsvennlige fasadeplater med vinduer i kontrastfarge. Inntrukne balkonger i treimmiterte fasadeplater for å gi dybde i bygget.

Parkering

Det er 7 faste parkeringsplasser i underetasjen, samt 5 faste parkeringsplasser like utenfor bygget. De første som signerer kjøpekontrakt får selv velge sin parkeringsplass og hvilken bod de ønsker.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1525
Gårdsnr: 53
Bruksnr: 307
Download files

icon_map

icon_map

Andre prosjekter

Ullavikvegen  3 og 5, 6230 Sykkylven

Utsolgt!

Les mer