Tjenester vi tilbyr 

Vi er en byggentreprenør som tar på oss oppdrag innen nybygg, tilbygg og rehabilitering av hus, hytter og næringsbygg.


Kontakt oss for å få realisert hus- eller hyttedrømmen din. Vi er forhandler av Systemhus og Saltdalshytta og kan tilby et bredt utvalg av hus og hytter. Vi ønsker å gi deg en positiv opplevelse fra idé til ferdig utført oppdrag, og tilpasser alt etter dine ønsker og behov. Les mer nedenfor for å se hvilke tjenester vi kan tilby: Lean byggeprosess

Lean-metodikk: en metode for å effektivisere driften slik at prosjektet står i fokus, og at du som kunde alltid har full kontroll på hva som skal skje på byggeplass. 


Nybygg

Vi i Aursnes Bygg AS kan bygge din drømmebolig. Se alle våre Systemhus under "bygge hus". 

Vi kan også få din bolig arkitekttegnet - helt etter deres ønsker og behov. 


Fritidsbolig

Vi bygger fritidsboliger over hele Sunnmøre og som Saltdalshytta-forhandler kan vi tilby mange flotte hyttemodeller. Se alle våre hyttemodeller under "Saltdalshytta" i toppmenyen. Vi kan også arkitekttegne hytta for deg eller bygge hytta du allerede har fått tegnet.


Renovering og påbygg

Ønsker du å fornye hele eller deler av ditt hjem? Har du for liten plass? Da kan renovering og påbygg eller tilbygg være en god løsning. Vi kommer gjerne på befaring og kan være behjelpelig med planlegging, tegninger og søknader. 

 Vi har lang erfaring i faget og ønsker gjerne å gi deg et pristilbud.


Har du egen tomt?

Har du egen tomt som du ønsker å bygge på? Som Systemhus- og Saltdalshytta-forhandler har vi et bredt utvalg av boliger og fritidsboliger dere kan velge mellom, men vi kan også tilby arkitekttjenester. Da tilpasser vi boligen til tomten og tegner det fra scratch sammen med deg. Vi kan også hjelpe til med tomteregulering og byggesøknad.