Nybygg

Vi i Aursnes Bygg AS kan bygge din drømmebolig. Se alle våre Systemhus under "bygge hus". 

Vi kan også få din bolig arkitekttegnet - helt etter deres ønsker og behov. 

Vi bygger alle type boliger 

Vet du ikke hvilket hus du ønsker? Har du sett et kataloghus, men det er ikke akkurat slik du ønsker at det skal være? Ønsker du at vi skal hjelpe deg fra start? 

Hos oss er det kunden som står i fokus og vi ønsker at du skal få det akkurat slik som drømmen tilsier. Vi bygger kataloghus fra Systemhus, men disse kan selvsagt kundetilpasses akkurat slik du måtte ønske - både på planløsning og fasade. I tillegg kan vi bygge huset du allerede har fått tegnet, eller tegne det for deg. Vi har gode arkitekter med på laget! Se bare dette flotte huset her: 

Vi kalkulerer og priser ditt prosjekt, slik at du hele tiden har kontroll på budsjettet du har satt opp for din bolig.  

Bygge hus gjør man stort sett bare én gang - og derfor er det ekstra viktig for oss at du blir fornøyd med resultatet.

Nedenfor ser du et Systemhus "Cubo" som ble totalomtegnet for kunden. Et kjempeflott hus som kunden ble veldig fornøyd med. Se mer av dette flotte og fargerike huset på Instagram: @anettetalstad.

En enebolig vi har bygd i Sykkylven. Her tok vi utgangspunkt i et Systemhus som ble tegnet om for kunden.

Vi bygger Systemhus, men tilpasser som nevnt alt etter kundens behov. Her er et "Aurora" som er omtegnet for kunden. Istedenfor to etasjer har dette huset tre etasjer. I underetasjen har vi tegnet inn to speilvendte utleiedeler, etter ønske fra kunden. For at de selv skulle få større plass, tegnet vi på en ekstra etasje. Under kan man se forskjellen på fasaden på det originale "Aurora" og "Aurora" som er omtegnet og har tre etasjer. Systemhus Aurora - omtegnet og med tre etasjer. 

Systemhus Aurora - originalt.