Salgssuksessen fortsetter i Speidarvegen

Salgssuksessen fortsetter i Speidarvegen

Byggetrinn 3 er i gang i Speidarvegen i Sykkylven.  Allerede dagen etter lansering ble første boenhet solgt, og det er nå kun fem igjen.

De moderne tomannsboligene er svært populære. Prisen er under tre millioner, og denne investeringen vil derfor være særlig aktuell for nyetablerte førstegangskjøpere. Hver boenhet er cirka 70m2 fordelt på to plan, med balkong i andre etasje, terrasse bak huset og et flott inngangsparti.

Få både utsikt og sentral beliggenhet

 – Salget har gått jevnt, og boligene ble utsolgt før ferdigstilling i byggetrinn 1 og 2. Nå er vi i gang med byggetrinn 3, og interessen er allerede stor. Første boenhet ble solgt under et døgn etter lansering. Kunder som tidligere har kjøpt bolig i Speidarvegen er spesielt fornøyde med utsikten, den sentrale beliggenheten og den moderne fasaden med minimalistiske og rette linjer, sier Petter Andre Aursnes, daglig leder i Brødrene Aursnes AS.


Flytt inn allerede om et halvt år

 En annen fordel er at kundene kan flytte inn i løpet av svært kort tid.

– Dette er arealeffektive boliger som vi på grunn av egen elementproduksjon har klart å ferdigstille med en byggetid på kun seks måneder. For kjøperne har dette selvfølgelig vært en stor fordel, fordi de slipper å vente lenge på å få drømmen oppfylt, forteller Aursnes.


Vær tidlig ute for å sikre deg en leilighet 

 Det er kun fem boenheter igjen av totalt tjue, så her gjelder det å være rask på labben. Espen Garli, eiendomsmegler og daglig leder i Aursnes & Partners, forteller om enorm etterspørsel i dette området.

– Med tanke på den nye sentrumsskolen er dette et område i vekst, noe som gjenspeiler seg i både dette prosjektet og andre boliger som har vært solgt her i senere tid. Både leiligheter og eneboliger har blitt revet bort dagen etter visning, til svært gode priser. Beliggenheten trumfer det meste i boligmarkedet.


Det fins mange fasiliteter i området

 De ettertraktede tomannsboligene ligger nær turområdet Aurenakken, Sykkylven Stadion, svømmehall, barnehage og videregående skole. En spasertur unna finner man småbåthavn, restaurant, sentrum med alle sine fasiliteter og den hvite badestranden på Haugneset.


Balkong, terrasse og lekeplass gir trivsel

Utsikten er i fokus med store vinduer som vender mot fjord og fjell. Det er utgang til balkong fra den åpne stue- og kjøkkenløsningen, og glassrekkverket sørger for mer lys og enda bedre utsikt. Det er også utgang direkte fra kjøkken til terrassen bak huset. Leilighetene passer godt til unge par, enslige og små barnefamilier. Det kommer asfaltert parkerings- og trafikkareal, utebod og lekeplass med vippehuske, sandkasse og benker.


Sett ditt personlige preg på boligen

 Boligene leveres klar for egeninnsats som maling og gulvlegging, men kan også overtas nøkkelferdig. Er man tidlig ute, så vil det være mulig å gjøre tilvalg og endringer i forhold til blant annet kjøkken, garderobeskap, baderomsinnredning, malerarbeid, farger, parkett og fliser for å sette et personlig preg på hjemmet.

– Jeg vil oppfordre interessenter til å ta kontakt tidlig i prosessen, hvor vi da tar et møte med gjennomgang av prosjektet og de mange valgmulighetene man har. Jo før man kommer på banen, jo bedre vil boligen kunne tilpasses den enkeltes behov og ønsker, forklarer Garli, som står for salget.

Les mer om prosjektet her

For mer informasjon om prosjektet kontakt Espen Garli, daglig leder i Aursnes & Partners Eiendomsmegling AS, på telefon 452 24 864