- vi bygger fremtiden

Vi er en byggentreprenør som tar på oss oppdrag innen nybygg, tilbygg og rehabilitering av hus, hytter og næringsbygg

Om oss 

Aursnes Bygg AS er en byggentreprenør som er forhandler av Systemhus og Saltdalshytta. Selskapet er lokalisert i Sykkylven, men markedsområdet er hele Sunnmøre. Våre dyktige medarbeidere har lang erfaring og kan ta på seg de fleste oppdrag innen nybygg, tilbygg og rehabilitering av hus, hytter og næringsbygg.

Vi kan tilby et bredt spekter av hus og hytter i alle stilarter og prisklasser. I tillegg har vi dyktige samarbeidspartnere innen arkitekttjenester og prosjektering. Vi har også egen elementfabrikk hvor vi produserer vegg- og takelementer.

Aursnes Bygg AS har fått utmerkelsen årets Systemhus-forhandler og årets markedsfører i Systemhus. Selskapet har blitt kåret til Gaselle-bedrift av Dagens Næringsliv, og fått innsatsprisen av Sykkylven kommune.

Vår administrasjon

Vi i Aursnes Bygg sitter på mye god kompetanse og har lang erfaring innen bransjen. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om din bolig- eller hyttedrøm. Skal du ha tak i noen i administrasjonen? Se kontaktinformasjon nedenfor. 

Vi hjelper deg på veien til ditt drømmehjem

Hva sier våre kunder om oss?

Under ser dere noen av referansene våre - både på hytter, leiligheter og eneboliger. Vi er svært opptatt av at kunden skal være fornøyd med arbeidet vi utfører, vår service og ikke minst oppfølgingen i etterkant av overlevering av bolig. 

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat 

930 01 211 / post@aursnes.no