Lean byggeprosess

Lean-metodikk: en metode for å effektivisere driften slik at prosjektet står i fokus, og at du som kunde alltid har full kontroll på hva som skal skje på byggeplass. 

Lean byggeprosess 

Vi har innført Lean i produksjonen av alle våre boliger. Lean-metodikk er en metode for å effektivisere driften slik at prosjektet står i fokus, og at du som kunde alltid har full kontroll på hva som skjer og hva som skal skje på byggeplass.  

Alle prosjekt planlegges i detalj slik at du som kunde har full oversikt over hva som skal skje på byggeplass fra dag til dag - gjennom hele byggeprosessen. Det er mange valg som skal tas når man bygger bolig - alt fra valg av trapp til fliser på badet.  Da er det ekstra viktig at du som kunde vet når disse valgene må være tatt og på plass - og derfor er denne planen utrolig nyttig for alle parter. 

Vi har flere kunder som har gitt tilbakemelding på at dette har vært en svært viktig og positiv del av byggeprosessen, og spesielt de som har lagt inn rom for egeninnsats - da de kan planlegge når de skal jobbe på huset selv. 

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende boligprat. Vi står klar for å oppfylle nettopp din boligdrøm - og det på best mulig måte.